Στο 2ο KomoRun only for FUN!!! Ημιμαραθωνιος 21χλμ και αγώνας δρόμου 5χλμ 2017 Κομοτηνής



KomoRUN 2017 .... με τον Πετράν


Δύο διαδρομές, ένας Ημιμαραθώνιος 21 χλμ και ένας δρόμος Μαζικής Συμμετοχής 5 χλμ  στην φετινή διοργάνωση του Komorun η οποία αγκαλιάστηκε από τους σημαντικότερους και καλύτερους φίλους του τρεξίματος, και τους φίλους του δρομικού κινήματος της περιοχής μας που όπως αποδεικνύεται μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο.

Komorunners 2017

Εμείς οι "ΦΙΛΤΑΤΟΙ" είναι το όνομα τής ομάδας μας οι γνωστοί πλέον (Νίκος, Χρήστος, Πέτρος και Χαρά πλέον μαζί) παρόντες και φέτος - όχι μόνο στο ένα αλλά και στα δύο γεγονότα.

Komorunners 2017
"Δεν σου έφτασαν τα 21χλμ, το πρωΐ και ήρθες και στα 5χλμ....;" με ρωτά ένας εθελοντής καθώς με βλέπει να οδευω με φόρα πριν τον τερματισμό του απογευματινου αγώνα 5χλμ...


Komorunners 2017 - Action Running Club

"...ΟΧΙΙΙΙΙ του αποκρίθηκα με νεύμα....Δεν συμμετέχω για κανένα άλλο λόγο, από τη διασκέδαση! KOMORUN 2017, λοιπόν για FUN, και για την χαρά του τερματισμού.

Komorunners 2017 - Action Running Club



Ξεκινώντας η πρώτη διαδρομή από την κεντρική πλατεία της Κομοτηνής και η δεύτερη, από την είσοδο του ΤΕΦΑΑ στην κεντρική πανεπιστημιούπολη του ΔΠΘ, με κοινό τερματισμό την πλατεία Κομοτηνής, και οι δύο διαδρομές στέφθηκαν από επιτυχία για το σύνολο των συμμετεχόντων, κυρίως χάρη στην πολύτιμη συμμετοχή των εθελοντών που βρίσκονταν στο πλευρό των δρομέων εμψυχώνοντάς τους και καθοδηγώντας τους σε όλη την διαδρομή.





Πρώτος στον αγώνα των 21χλμ που πραγματοποιήθηκε το πρωί – την εκκίνηση σήμαναν ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης και η Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ κ. Μαρία Μιχαλοπούλου-  αναδείχθηκε ο κ. Διαμαντής Γεωργαλάς με τον εντυπωσιακό χρόνο 1:17:33, δεύτερος ο κ. Χαράλαμπος Βούλκος με χρόνο 1:23:12 και τρίτος ο κ. Φώτης Μουρατίδης με μόλις 3 λεπτά περισσότερα, ήτοι 1:26:29.


Komorunners 2017 

Ο Ιταλός Allesandro Santuz ο οποίος βρέθηκε στην Κομοτηνή για να παρακολουθήσει τις εργασίες του 25ου συνεδρίου της ΣΕΦΑΑ έκοψε πρώτος την κορδέλα των 5 χλμ. με χρόνο 17:15, για να ακολουθήσουν ο κ. Παντελής Φάλης με 18:22 και ο κ. Κωνσταντίνος Βαφειάδης με χρόνο 18:32.


KomoRunners 2017


Βασικός στόχος των διοργανωτών ήταν η συμμετοχή όλου του κόσμου, για την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος. Ένας στόχος που επετεύχθη στο έπακρο αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι στο φετινό Komorun συμμετείχαν δρομείς όλων των ηλικιών, από 9 έως και 71 ετών, άντρες, γυναίκες και παιδιά, μεμονωμένα, σε ομάδες, ζευγάρια αλλά και οικογένειες.





Μια διοργάνωση για την οποία «έτρεξαν» πολλοί και στην οποία έτρεξαν πολλοί, θέτοντας συλλογικά τις βάσεις για μια ακόμα καλύτερη διοργάνωση του χρόνου.




400 δρομείς και πάνω από 100 εθελοντές έκαναν πραγματικότητα τη φετινή επιτυχημένη διοργάνωση



KomoRunners 2017 - ΟΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ
Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/
400 δρομείς έδωσαν το παρών στο 2ο Komorun – Αστικά Κομοτηνής που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 21 Μαΐου στο πλαίσιο του 25ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΣΕΦΑΑ.





Το φετινό δεύτερο Komorun που διοργανώθηκε σε συνεργασία της ΣΕΦΑΑ, του Δήμου Κομοτηνής και του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Ηρόδικος» συγκέντρωσε περισσότερους δρομείς από την περσινή διοργάνωση, ωστόσο το σημαντικότερο όλων είναι ότι κατάφερε να εξελιχτεί ως διοργάνωση, με το σύνολο των συμμετεχόντων να υπογραμμίζουν την αρτιότητά της.




Δύο λόγια για τον αγώνα


Ημιμαραθώνιος: Η διαδρομή είναι από τις εύκολες, ελάχιστες υψομετρικές διαφορές, ευχάριστη στο δρομέα και περιμετρική της πόλης. Η εκκίνηση και ο τερματισμός γίνονται στην κεντρική πλατεία της πόλης και υπο την παρουσία πλήθους. Η ώρα εκκίνησης είναι 9:30, που επιτρέπει και από γειτονικές περιοχές την συμμετοχή. Αρωγοί και στις δύο διοργανώσεις εκτός από τον σύλλογο της πόλης "Περπατώ" και τον αθλητικό Σύλλογο ΑΜΕΑ "Ηροδικο", που διοργανώνουν το γεγονός είναι οι φοιτητές του ΤΕΦΑΑ - εθελοντές, ο Ε.Σ., πολίτες της πόλης και φυσικά Όλοι όσοι συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι....

KomoRunners 2017

Υδροδοσία και σταθμοί κάθε 2,5χλμ, λίγες στροφές συνολικά και ακόμη λιγότερη κίνηση. Έλεγχος της κυκλοφορίας από την Αστυνομία εθελοντές κ.α. και πανηγυρικός τερματισμός στην πλατεία με τα καφέ της πόλης!

KomoRunners 2017

Στα αρνητικά του αγώνα η απουσία πολλών Κομοτηναιων δρομέων (αν δε παινέψεις το σπίτι σου θα σε πλακώσει), η ακόμη μικρότερη συμμετοχή στις γυναίκες κάπου στις 12 μετρήσαμε στο σύνολο κάνει λιγότερο ανταγωνιστικό το μετάλλιο στο βάθρο χωρίς να σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι ευκολότερος αγώνας ή λιγότερο άξιες όσες  συμμετείχαν και φέτος!!!! Ένα άλλο σημείο που πρέπει να προσέξουν οι οργανωτές αλλά και οι δρομείς είναι το 15ο χλμ σημείο του αγώνα (περιμετρική της πόλης προς Καρυδιά) ένα σημείο στο οποίο όπως και πέρυσι έτσι και φέτος λόγω των ανέμων που πνέουν Β.Α. διεύθυνση οι αθλητές αναγκάζονται να κόψουν για 3-4 χλμ ταχύτητα και ρυθμό. Αυτό δε επηρεάζει τη κατάταξη και σειρά τερματισμού καθότι όλοι οι αγωνιζόμενοι αντιμετωπίζουν τον κόντρα άνεμο μηδενός εξαιρουμένου αλλά κάνει τον αγώνα λίγο πιο "δύσκολο" συγκριτικά πάντα με άλλους ημιμαραθωνίους.   


KomoRunners 2017

5χλμ Αγώνας Μαζικής Συμμετοχής: Ο Αγώνας του "λαού" που συμμετέχουν όλοι από παιδιά μέχρι μεγαλύτερους ηλικιακά, περιπατητές, συνοδοί σκύλων, γονείς με καρότσια και φυσικά και εμείς. Εύκολη διαδρομή που ξεκινάει από το χώρο λήξης του Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ και καταλήγει στην πλατεία. Απογευματινός αγώνας σαφώς με περισσότερες συμμετοχές και με υδροδοσία στο 2,5 χλμ. Δημοσία δωρεάν συγκοινωνία αναλαμβάνει τη μεταφορά των συμμετοχόντων στο χώρο της εκκίνησης! Εμείς τον τρέχουμε και φέτος με την παρέα μας για διασκέδαση και χαλάρωση μετά τον πρωινό μαραθώνιον

KomoRunners 2017

Όσον αφορά την ομάδα μας και εμάς προσωπικά .....το διασκεδάσαμε για άλλη μια φορά, το πρωινό και απογευματινό καφεδάκι με φίλους στη πλατεία της Κομοτηνής! Μάλιστα ο καφές μετά το πέρας των 2 αγώνων είχε καλύτερη γεύση και αξία αφού ο στόχος μας  επιτευχθεί όχι μια αλλά εις διπλούν... στόχος μας σε καμία περίπτωση δεν είναι τα μετάλλια και οι θέσεις κατάταξης παρά η χαρά του τερματισμού και η συμμετοχή σε δρομικά γεγονότα με φίλους! Ποτέ δεν συγκαταλέγουμε το εαυτό μας σε αθλητές επιδόσεων και βάθρων ούτε δραστηριοποιούμαστε δρομικά επαγγελματικά, παρά γιατί είναι το χόμπι μας, μας ευχαριστεί, μας ανεβάζει τη διάθεση, μας κάνει να χαμογελάμε και να περνάμε καλά !!! 


Συγχαρητήρια Πολλά σε όλους!!! Να είμαστε γεροί και του χρόνου ακόμη περισσότεροι...



KomoRunners 2017 - ΦΙΛΤΑΤΟΙ



KomoRunners 2017




Komorunners 2017 - Action Running Club




KomoRunners 2017




KomoRun 2017 .... με τον Πετραν 


ΠΗΓΕΣ - ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ 

http://paratiritis-news.gr/

https://www.komorun.gr/

http://www.xronos.gr/reportaz/sto-komo-run-etrexe-oli-i-komotini











Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Tο πιο ενδιαφέρον νησί των Κυκλάδων - Τήνος με τον ΕΟΣ Θεσσαλονίκης Πάσχα στο νησί της Μεγαλόχαρης

Στον Γαλατά ψιλή ...Βροχή και στα Ταταυλα μπόρα .....19th Istanbul Half Marathon 2024

Η διάσημη πόλη που έχει τσακωθεί με τις ευθείες γραμμές - Zurich Marato Barcelona 2024